Over ons

Over ons

Op 9 mei 2015 zijn we gestart met Tescity, onze zaak in 2dehands dameskleding en accessoires gelegen in het centrum van Boom in het hartje van de Rupelstreek, in de omgeving van Antwerpen.
Je vindt bij ons zowel hippe, trendy en klassevolle tweedehands kleding (bijna nieuw, in onberispelijke staat) als nieuwe handtassen, accessoires en hebbedingen.
Alle kledingstukken hangen overzichtelijk gerangschikt en zijn duidelijk gelabeld zodat je meteen alle informatie ter beschikking hebt.

Onze 2dehandskleding is van zeer hoge kwaliteit en wordt zorgvuldig geselecteerd. Zo kun je bij ons terecht voor merkkleding die toch vriendelijk is voor jouw portemonnee.
Wil je graag zelf 2dehandskleding of accessoires binnenbrengen klik dan hier om weten hoe het werkt.

Daarnaast vind je bij Tescity ook nieuwe artikels : leuke hebbedingetjes, handtassen, portemonnees, make-up tasjes, sjaaltjes, juwelen, schoenen, … en nog veel meer.

En … er is nog meer. Sinds 2017 wilden we onze klanten ook laten kennismaken met onze hobby : lekkere thee. Thee hoort bij een gezonde levensstijl en steeds meer mensen ontdekken de heilzame werking ervan. Onze thee kreeg de naam TesciTea .  In onze winkel en hier in onze TesciTea webshop  vind je een collectie losse theesoorten zoals zwarte thee, groene thee, rooibos en vruchtenthees. Je vind er ook geschenksetjes die leuk zijn om te geven en om te krijgen ! En natuurlijk alle accessoires die nodig zijn om een lekker kop verse thee te zetten.

Kortom er is voor elk wat wils.

Ons aanbod wordt voortdurend aangevuld zodat het de moeite waard is om (geheel vrijblijvend natuurlijk) regelmatig binnen te springen in onze winkel. Of breng een bezoekje aan onze webwinkel op eender welk uur van de dag, waar je ook bent. Handig toch ?

Komt je met de auto ? Klik hier voor parkeergelegenheden in de buurt.

Vragen ? Contacteer ons via de contactpagina of stuur een mailtje naar info@tescity.be.